Čokoláda, šlehačka – nejlepší ingredience

Znáte někoho, kdo nemá rád čokoládu? Takových je dost málo. Někteří moji známí dokonce tvrdí, že jsou na „čokošce“ závislí. V mojí rodině je to tak půl- napůl. To v tom smyslu, že polovina miluje čokoládu a polovina šlehačku. Při pečení dortů tedy máme většinou jasno. Světlý se šlehačkou a malinami,případně jahodami nebo čokoládový. Takovým skoro kompromisem je oblíbený a klasický dort harlekýn, na němž je i trochu bílé šlehačky, takže uspokojuje „šlehačkovou“ polovinu.

Výborné stránky s perfektně a srozumitelně vysvětlenými recepty na rozličné dorty i s hezkými fotografiemi najdete zde.
Ráda je využívám,koupila jsem si i inzerovanou knihu, která je myslím bohužel již v tuto chvíli rozebrána. Snad tam najdete inspiraci jako já.

Související obrázky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..