Čokoláda, šlehačka – nejlepší ingredience

Znáte někoho, kdo nemá rád čokoládu? Takových je dost málo. Někteří moji známí dokonce tvrdí, že jsou na „čokošce“ závislí. V mojí rodině je to tak půl- napůl. To v tom smyslu, že polovina miluje čokoládu a polovina šlehačku. Při pečení dortů tedy máme většinou jasno. Světlý se šlehačkou a malinami,případně jahodami nebo čokoládový. Takovým skoro kompromisem je oblíbený a klasický dort harlekýn, na němž je i trochu bílé šlehačky, takže uspokojuje „šlehačkovou“ polovinu.

Výborné stránky s perfektně a srozumitelně vysvětlenými recepty na rozličné dorty i s hezkými fotografiemi najdete zde.
Ráda je využívám,koupila jsem si i inzerovanou knihu, která je myslím bohužel již v tuto chvíli rozebrána. Snad tam najdete inspiraci jako já.

Související obrázky:

Galerie svatebního cukroví

Pro inspiraci přidávám několik galerií svatebního cukroví. Omlouvám se případným zájemcům. Cukroví na zakázku nepeču. Obrázky jsou pro inspiraci.


Svatební cukroví 2013


Svatební cukroví – 2012


Svatební cukroví 2011 – svatba v červenobílé


Související obrázky: